SVIL ry

Jäsenedut

Suomen Virtuaali-ilmailijat ry:n jäsenille yhdistys tarjoaa monta erinomaista etua, joista ei kannata jäädä paitsi. Tutustu jatkuvasti lisääntyviin jäsenetuihin! Ilmailuliitossa olevilla jäsenillä jäsenetuja on vielä enemmän!

Jäsenlehti ATIS

SVIL:n jäsenlehti ATIS tarjoaa mielenkiintoisia artikkeleita, arvosteluja, haastatteluita ja oppaita niin oikean maailman kuin virtuaali-ilmailun saralta. Tällä hetkellä lehti on luettavissa Internetin kautta PDF-muodossa. Näytenumeroita lehdestä on myös kaikkien luettavissa.

Tapaamiset ja tapahtumat

Oleellinen osa SVIL:n toimintaa ovat erilaiset tapaamiset ja tapahtumat. Jäsenetuina yhdistys tarjoaa silloin tällöin tutustumisretkiä mielenkiintoisiin kohteisiin, mukavia livemeetingejä, suurempia simutapahtumia ja epävirallisempia iltoja. Osa tapahtumista on avoinna myös ei-jäsenille, mutta heille osallistumismaksut ovat jäsenistöä korkeammat. Osallistumme myös aktiivisesti moniin ilmailutapahtumiin ja olemme esillä useilla messuilla.

Porukkaostot

Uudet lentosimuversiot ovat yksi esimerkki siitä, mitä kaikkea SVIL:n jäsenet voivat hankkia porukalla edullisesti. Jäsenetuna tarjoamme hyvän ja helpon mahdollisuuden tehdä kimppaostoksia tukkuhinnoin suoraan tukuista.

Jäsentiedotteita ajankohtaisista asioista

SVIL:in jäsenille tiedotetaan jatkuvasti yhdistystä koskevista ajankohtaisista asioista sähköpostitse jäsentiedotteiden muodossa. Tiedotteet ovat myös luettavissa www-sivujen jäsenalueelta. Yhdistyksen ensimmäisenä toimintavuotena jäsentiedotteita lähetettiin yli 40kpl. SVIL:in jäsenenä pysyt siis parhaiten ajan hermoilla siitä mitä yhdistyksessä ja sen ympärillä tapahtuu!