SVIL ry

SVIL ja Suomen Ilmailuliitto

Suomen Virtuaali-ilmailijat ry. on Suomen Ilmailuliiton virallinen jäsenkerho. Jokainen halukas voi liittyä SVIL:een liittymisen ohella myös Suomen ilmailuliiton jäseneksi. Jo SIL:n jäsenenä olevat voivat valita jäsenkerhokseen SVIL:n.

Suomen Ilmailuliitto perustettiin 1919 ja se on suomalaisen harrasteilmailun kattojärjestö. Ilmailuliitto on myös kansainvälisen ilmailuliiton FAI:n (Féderation Aéronautique Internationale) jäsenjärjestö.

Ilmailuliiton jäsenenä kannattaa olla! Lukuisiin jäsenetuihin kuuluu mm. suosittu ILMAILU-jäsenlehti, joka jo sellaisenaan tarjoaa mainion katsauksen Suomen harrasteilmailumaailmaan.

JÄSENEDUT

Ilmailuliiton jäsenenä kannattaa olla! Jäsenetuihin kuuluvat mm. kuukausittain ilmestyvä ILMAILU-lehti, alennukset SIL Shopista, edullinen lentoparkki Helsinki-Vantaalla ja monet muut. Katso täydellinen jäsenetulista SIL:n sivuilta.

JÄSENMAKSUT

Ilmailuliitto perii oman jäsenmaksunsa erikseen. Jäsenmaksu määräytyy liittymiskuukauden lisäksi myös jäsentyypistä.

MITEN LIITYN?

Ilmailuliittoon liittyminen onnistuu samalla kertaa kuin liityt SVIL:n jäseneksi. SVIL toimittaa jäsentietosi Ilmailuliitolle, josta saat postitse jäsenmaksulaskun. Sen maksettuasi jäsenyytesi Ilmailuliitossa tulee voimaan, saat jäsenkortin ja sen myötä myös monet SIL:n tarjoamat jäsenedut. Sinun ei tarvitse siis täyttää kuin yksi liittymislomake.

LISÄTIETOJA JA LINKKEJÄ SIL:N SIVUILLE