SVIL ry

Oulunsalon simuviikonloppu 2008

Suomen virtuaali-ilmailijat järjestää nyt jo viidettä kertaa simuviikonlopun Oulussa. Tapahtumapaikkana on perinteinen Oulunsalon nuorisotalo.

Tapahtumapaikka ja -aika

Tapahtumatilat sijaitsevat Oulun lentokentän välittömässä läheisyydessä Oulunsalossa nuorisotalo Nurtsussa (Mäntypellonpolku 10). Paikalle voi saapua perjantaina 11.4. klo 16 lähtien. Tapahtuma päättyy sunnuntaina 13.4.

Nuorisotalolla on ruhtinaallisesti huone- ja pöytätilaa simuiluun. Tiloista löytyy myös keittiö kolmen jääkaapin kera omien eväiden säilytykseen. Yhteydet ulkomaille hoituvat 10Mbit-kaapeliyhteyden kautta.

Majoitus

Erillisiä majoitustiloja ei viikonloppua varten ole, vaan yöpyminen tapahtuu nuorisotalolla. Yläkerrasta löytyy nukkujille oma tila, jossa on sohvatilaa ensimmäisille. Halutessaan voi käyttää hyväkseen myös lähiseudun hotellipalveluja. Lähin hotelli on Hotelli Vihiluoto, joka sijaitsee 4 km päässä.

Kulkeminen

Helpoiten tapahtumapaikalle pääsee lentäen, sillä tapahtumapaikka sijaitsee aivan Oulunsalon lentoaseman vieressä. Ouluun on toki mahdollista saapua myös rautateitse tai linja-autolla. Kannattaa kysyä mahdollisuutta kyytiin keskustasta tai lentoasemalta, mutta tarvittaessa tapahtumapaikalle pääsee sekä lentoasemalta että keskustasta bussilla nro 19.

Osallistumismaksu

Tapahtuman kulujen kattamiseksi osallistumismaksu on yhdistyksen jäsenille 10 € ja muille 15 €.

Muuta

Tapahtumatiloissa alkoholin käyttö on kaikkien osallistujien viihtyvyyden ja nuorisotilan sääntöjen takia kielletty. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus.

Kysyttävää?

Kysymyksiin simuviikonlopusta vastaa Mika Mononen (mika.mononen@svil.fi tai GSM 040 822 3259).