SVIL ry

Tampereen simuviikonloppu 2008

Suomen virtuaali-ilmailijat järjestää nyt jo neljättä kertaa simuviikonlopun Tampereella, Oldskool ry:n tiloissa.

Tapahtumapaikka ja -aika

Tapahtumatilat sijaitsevat Oldskool ry:n tiloissa aivan Tampereen ydinkeskustassa. Paikalle voi saapua perjantaina 25.1. klo 16 lähtien. Tapahtuma päättyy sunnuntaina 27.1.

Tilaa tapahtumapaikalla on rajoitetusti, joten konepaikkojen määrä on rajoitettu kuuteen. Jos haluat pöytätilaa koneellesi (pöytäkone tai kannettava + ohjaimet yms.), ilmoittaudu pikaisesti! Tämänhetkisen tilanteen näet osallistujasivulta.

Tarkemmat ohjeet paikalle lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa. Jos et löydä paikalle, ota yhteyttä allaolevaan numeroon.

Majoitus

Erillisiä majoitustiloja ei viikonloppua varten ole, vaan yöpyminen tapahtuu tuttuun tapaan tapahtumatiloissa. Makuupussien, korvatulppien yms. käyttö on siis suositeltavaa. Halutessaan voi toki käyttää hyväkseen myös lähiseudun hotellipalveluja.

Kulkeminen

Tampereelle pääsee kätevästi rautateitse tai linja-autolla, ja tapahtumapaikka sijaitsee aivan kävelyetäisyydellä asemalta.

Osallistumismaksu

Tapahtuman kulujen kattamiseksi osallistumismaksu on yhdistyksen jäsenille 10 € ja muille 15 €. Rajallisten konepaikkojen takia jäsenet ovat myös etusijalla ilmoittautuneista.

Muuta

Tapahtumatiloissa alkoholin käyttö on kaikkien osallistujien viihtyvyyden takia kielletty. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus.

Kysyttävää?

Kysymyksiin simuviikonlopusta vastaa Jari Varje (jari.varje@svil.fi tai GSM 040 719 9976).